Hemelse Klanken

Adres: Sint Walburgisplein 1, 6811 BZ ArnhemOp uitnodiging van de Walburgiskerk, zong Vocare op 17 juni 2018 een afwisselend klassiek en modern programma brengen, waarin hemelse sferen en klankkleuren de boventoon voeren. Omringd door betoverende kunst en met de gulle akoestiek van de kerk, werd door Vocare het scheppende muzikaal verbeeld.

Mysterieuze gezangen over het wonder van het leven en de grootsheid van de schepping in al haar verschijningsvormen. Geen schepping zonder vernietiging; daarom zong Vocare ook liederen over grootse vernietigende krachten, over verlies en loslaten.

Tijd: 15:00 uur tot 16:15 uur, inclusief korte pauze.
Adres: Sint Walburgisplein 1, 6811 BZ Arnhem

Entree:  €8,-
Gelrepas: €4,50

Schepping in Wording

Uit een bron – Hanna Oren

In de kerk was een bijzondere expositie Schepping in Wording van drie kunstenaars aanwezig. De kunstenaars stellen verschillende aspecten van het scheppende, het wordende, het onuitputtelijke op eigen wijze centraal.  Marianne Benkö richt zich in haar schilderijen en wandtapijten op het landschap en de seizoenen. Jeltje Hoogenkamp richt zich vooral op religieuze thema’s in schilderijen met een feest aan kleuren.  In de beelden van Hanna Oren, in 1946 geboren in Rusland, komen haar oorlogsverleden en oer-aardse vrouwelijk kracht en rust samen.

Meer info hier.